Despre noi

Scurt Istoric

MedInvest SRL s-a indentificat de la bun inceput (15 Februarie 1991) cu propriul crez: „Noi investim pentru sanatatea Dumneavoastra. ” Investim in permanenta in pregatirea echipei medicale, in crearea conditiilor de confort pentru pacientii nostri si in dotarea clinicii, pentru ca alaturi de experienta, sa oferim siguranta, stabilitate si garantie pentru toate tratamentele stomatologice.

Dotare

Pentru dotarea salilor de tratament am optat pentru echipamente A-dec (USA) recunoscute pentru performanta si fiabilitate.

Aparatura pentru interventiile chirurgicale este de tip NSK (Japonia), adaptata perfect pentru sistemul de implante Dentium.

Dotarea pentru laboratorul de radiologie cu echipamente General Electric (USA)

Aparatul de inhalosedare este de tip Matrx (USA).

Sterilizarea se realizeaza in autoclave de tip Melag (Germania).

Pregatirea instrumentarului si a materialelor de unica utilizare se face in conditii de maxima siguranta a controlului infectiilor, in pungi individuale. Toate spatiile de tratament si investigatii sunt dotate cu lampi UV pentru sterilizarea aerului.

Actiuni caritabile

Sprijinim activitatea asociatiei „Ingerii de langa noi”.

Asociatia “Ingerii de langa noi” este o asociatie umanitara ce are ca obiect de activitate asistenta copiiilor cu afectiuni neuropsihomotorii , in principal a copiiilor care provin din familii lipsite de posibilitatile financiare necesare pentru a urma vreo forma de recuperare.

Click pentru a deschide site-ul asociatiei

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.